- Berichten
- 306
Omdat de beenhammetjes natuurlijk na kerst in de reclame waren heb ik er toch nog maar 1 gekocht. :blush:

Lekker in de rub gezet en een paar uurtjes laten staan.
Samen met sperzieboontjes in katenspek.


Bbq op 110 graden en het hammetje erop.

Na 2 uurtjes op de Q een kerntemp van 60 graden, inpakt en nog een 15 minuten laten liggen en daarna aangesneden.

Samen met verse friet en een zelfgemaakte honing maple saus (dank noskos)

Bedankt voor het kijken!

Lekker in de rub gezet en een paar uurtjes laten staan.
Samen met sperzieboontjes in katenspek.


Bbq op 110 graden en het hammetje erop.

Na 2 uurtjes op de Q een kerntemp van 60 graden, inpakt en nog een 15 minuten laten liggen en daarna aangesneden.

Samen met verse friet en een zelfgemaakte honing maple saus (dank noskos)

Bedankt voor het kijken!