BasBQ
Beef en Steak

Nog een paasbrisket

 
 
 

watnuweer

Sprokkelaar
Berichten
48
Nadat ik dit twee jaar geleden voor het eerst in de VS heb gegeten moest het er nu maar eens van komen.
Mooie aanbieding bij de Makro en proberen maar.
Heb hem Texas style gemaakt en vooraf ge?njecteerd met runderbouillon.

Ik was erg tevreden met de rookring en de smaak, maar hij had iets sappiger gemogen. Misschien de volgende keer toch nog iets vaker moppen.

P.s. veel gehoord dat het niks zou worden op mijn gasbarbecue, maar ben er echt super tevreden over ;-)
4119c925eb731987516e8c981934c239.jpg
ac498740b76b8f70640f3b58405282b2.jpg
2b60b1d2710ff754ad96d30655a9a65b.jpg
934c65931b152d175fa225db0bfe45fc.jpg
 
Ziet er goed uit, lekker. :)
Heb je hem toen hij klaar was ingepakt in alu folie?
Ergens gelezen dat het vlees dan ook wat droger kan worden, heb ik nog niet uitgeprobeerd.
 
Gratz met je koetje!
 
Wat een heerlijk weekend met al die briskets die langskwamen. Gefeliciteerd met je koetje.
 
Hans zei:
Ziet er goed uit, lekker. :)
Heb je hem toen hij klaar was ingepakt in alu folie?
Ergens gelezen dat het vlees dan ook wat droger kan worden, heb ik nog niet uitgeprobeerd.
Heb hem ingepakt om hem op temperatuur te krijgen en er in laten zitten om af te koelen. Misschien toch nog even zonder aluminiumfolie aan het einde laten bijkomen.

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A3003 met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan