Hallo iedereen!
Even voorstellen dan maar
Mijn naam is Wouter, 34 jaar en woonachtend in de Achterhoek (Aalten om precies te zijn)
Ik ben vorig jaar "geinfecteerd" geraakt met het barbecue virus nadat ik een Weber OTP47 had gekocht.
Het hele indirect koken was totaal nieuw voor mij en ik heb die hele zomer allerlei lekkere gerechtjes proberen te maken (denk hierbij aan gevulde paprika's met gehakt en bacon tot de
beer can chicken).
Nu ben ik er achter dat m'n OTP47 toch eigenlijk iets te klein is, en ben ik sinds gisteren in 't bezit van zijn grotere GBS broer! Hiervoor moet ik nog wel wat toebehoren aanschaffen.
Volgende op mijn lijstje zal hoogstwaarschijnlijk een WSM47 zijn.
Op dit forum heb ik al zo verschrikkelijk veel lekkere dingen gezien, dat ik niet kan wachten om weer te beginnen!
Even voorstellen dan maar

Mijn naam is Wouter, 34 jaar en woonachtend in de Achterhoek (Aalten om precies te zijn)
Ik ben vorig jaar "geinfecteerd" geraakt met het barbecue virus nadat ik een Weber OTP47 had gekocht.
Het hele indirect koken was totaal nieuw voor mij en ik heb die hele zomer allerlei lekkere gerechtjes proberen te maken (denk hierbij aan gevulde paprika's met gehakt en bacon tot de
beer can chicken).
Nu ben ik er achter dat m'n OTP47 toch eigenlijk iets te klein is, en ben ik sinds gisteren in 't bezit van zijn grotere GBS broer! Hiervoor moet ik nog wel wat toebehoren aanschaffen.
Volgende op mijn lijstje zal hoogstwaarschijnlijk een WSM47 zijn.
Op dit forum heb ik al zo verschrikkelijk veel lekkere dingen gezien, dat ik niet kan wachten om weer te beginnen!