- Berichten
- 7.306
?Hola Amigos de Barbacoa!
Vandaag was ik creatief met een Sombrero, vandaar de titel 'Waag het niet mijn Sombrero aan te raken!'
Het werd een feestelijke lunch in Casa Foodporn want we gingen een soort Surf-n-Turf-Tacos maken:
Nu is het dus zo dat ik die kant en klare tacoschelpen (van Casa Fiesta geloof ik) te klein vind en ik ze graag lekker vol met allerlei herrie wil kunnen stoppen. Daartoe had ik dus een briljant plan (NOT) om zelf taco schelpen te maken van van die soft tortilla wraps en die in de barbecue te roosteren tot knapperig...
En dan zo:
Nou voor de foto zag het er geweldig uit een kwartiertje later, maar ze waren niet bruikbaar omdat ze lekker krokant dicht gevallen waren... er paste niks meer tussen. Daar kwam ik pas achter net voor het opmaken, dus toen moest ik improviseren, maar daarover later meer...
Ik ging lekker guacamole maken, daar ging ook nog komijn en koriander op maar die staan niet op de foto:
Lekker de groentes roosteren op het gietijzeren rooster:
Ik had nog heerlijke kimchi staan en die mocht ook meedoen:
Deze rakkers uitpakken en lekker ontdooien in een bakkie water:
Ze keken me nogal dreigend aan, denk dat ze de warmte in wilden:
Kijk daar knapte ze van op, die rakkers:
Deze heerlijke stukjes kogel van Simmentaler trof ik bij de Hanos, echt topspul!
Heerlijk om even een grillruitje te maken:
Tijdens het rusten van het vlees even een beetje cheddar raspen voor over the top:
Toen konden we assembleren en toverde ik mijn tafel met een poncho en sombrero om tot een Casa F?esta!
Onze Poes Loes vond dat machtig interessant en wilde spelen met de witte balletjes aan de rand van de hoed... vandaar de titel van deze post... Loes de Poes verstaat geen Spaans of wil er in ieder geval niet naar luisteren, dus toen kwam de taal van de plantenspuit goed van pas!
Toch best aardig gelukt... die krokant geroosterde nachos konden mooi de opmaak opleuken en zorgde ervoor dat je geen prikkertjes in de wraps kon zien, handig!
Het was echt zalig!
?Muchos Besos!
Vandaag was ik creatief met een Sombrero, vandaar de titel 'Waag het niet mijn Sombrero aan te raken!'
Het werd een feestelijke lunch in Casa Foodporn want we gingen een soort Surf-n-Turf-Tacos maken:

Nu is het dus zo dat ik die kant en klare tacoschelpen (van Casa Fiesta geloof ik) te klein vind en ik ze graag lekker vol met allerlei herrie wil kunnen stoppen. Daartoe had ik dus een briljant plan (NOT) om zelf taco schelpen te maken van van die soft tortilla wraps en die in de barbecue te roosteren tot knapperig...

En dan zo:

Nou voor de foto zag het er geweldig uit een kwartiertje later, maar ze waren niet bruikbaar omdat ze lekker krokant dicht gevallen waren... er paste niks meer tussen. Daar kwam ik pas achter net voor het opmaken, dus toen moest ik improviseren, maar daarover later meer...
Ik ging lekker guacamole maken, daar ging ook nog komijn en koriander op maar die staan niet op de foto:

Lekker de groentes roosteren op het gietijzeren rooster:



Ik had nog heerlijke kimchi staan en die mocht ook meedoen:

Deze rakkers uitpakken en lekker ontdooien in een bakkie water:

Ze keken me nogal dreigend aan, denk dat ze de warmte in wilden:

Kijk daar knapte ze van op, die rakkers:


Deze heerlijke stukjes kogel van Simmentaler trof ik bij de Hanos, echt topspul!

Heerlijk om even een grillruitje te maken:

Tijdens het rusten van het vlees even een beetje cheddar raspen voor over the top:

Toen konden we assembleren en toverde ik mijn tafel met een poncho en sombrero om tot een Casa F?esta!
Onze Poes Loes vond dat machtig interessant en wilde spelen met de witte balletjes aan de rand van de hoed... vandaar de titel van deze post... Loes de Poes verstaat geen Spaans of wil er in ieder geval niet naar luisteren, dus toen kwam de taal van de plantenspuit goed van pas!
Toch best aardig gelukt... die krokant geroosterde nachos konden mooi de opmaak opleuken en zorgde ervoor dat je geen prikkertjes in de wraps kon zien, handig!

Het was echt zalig!

?Muchos Besos!