BasBQ
Beef en Steak

NL Brisket

Nl of usa beiden zien er nog steeds goed uit hier op de site !
 
Alabama zei:
Wat voor hout (of geen?) heb je gebruikt?

Ziet er goed uit. Staat nog op de korte lijst hier.

Die wordt vanzelf langer hoor, maak je niet ongerust  :)
 
Ja dat klopt. Mijn lijst is al een heletijd niet kort meer. Ik had beter kunnen zeggen, brisket staat hoog op mijn (lange) lijst.
De foto's van Nosmo benadrukt het maar.
 
je begint hier met een eenvoudig dingetje op de bbq, je leest veel dingen, ziet veel dingen voorbij komen, en dan wil je steeds meer.
Zo wordt je lijst vanzelf steeeeeeeeds langer  :)
 
Mooi werk Piet, gefeliciteerd met je koetje en welkom bij the big three!
 
Bedankt voor de koei.

@Alabama : Ik heb mesquite (hoe schrijf je dat eigenlijk?) gebruikt. Leek me wel toepasselijk.
 
Mooi verslag Piet, jammer dat het niet helemaal is geworden wat je ervan had gehoopt, maar er is denk ik toch net iets te veel verschil tussen graas en mais afgevoerd vlees. In ieder gevaal gefeliciteerd met je welverdiende koei en het behalen van de Big Three :D

En burnt ends klinkt heerlijk :D
 
Proficiat met het rund Nosmo. Mooi verslag, en wat een prachtige foto's weer!
 
Gefeliciteerd met de big three
 
Mesquite wood is goed toepasselijk inderdaad. Goed spelling ook.
 
the big three, gefeliciteerd Piet
 
Gefeli Piet!
 
Gefeliciteerd met de the big three.
 
en als afsluiting lid van de big three, gefeliciteerd !
 
Als afsluiting een fotootje van de "burned ends".

Sorry voor de wat mindere kwaliteit, maar ik had weinig tijd vanmiddag en heb uit gemakzucht maar even het kleine cameraatje gepakt. ???

Burnedends.jpg


Ik heb een beetje SBR gemengd met wat appelsap en een beetje appelazijn, en daar de stukjes "point" doorheen gemengd. Daarna een klein uurtje low and slow op de OTP.
 
Was vast niet lekker..... ;)
 
Nee was vies, jammer genoeg had ik ook nog een tweede portie gemaakt, die ook op moest ;)
 
baalde je zeker van he, dat je je op moest offeren  :D
 
Ziet er prima uit, ook met een kleine camera
 
Terug
Bovenaan Onderaan