- Berichten
- 867
Vandaag even een snelle gehakt/bal/burger met groente op de BBQ gemaakt voor het gezin.
Had half-om gehakt genomen en gekruid met rub van smokey goodness. Groente ernaast, BBQ op 150-180 en lekker laten gaan. Dankzij de looflighter (zelf maar gekocht, win toch nooit wat bij die inzendingen :-O) lekker snel aan de gang.
Hier de foto's, basic maar lekker gesmaakt. Ben nu standaard voor 2 dagen ingeboekt bij ons thuis voor eten te maken van de BBQ. Geweldige hobby zo'n ding. Goed weekend een ieder
Had half-om gehakt genomen en gekruid met rub van smokey goodness. Groente ernaast, BBQ op 150-180 en lekker laten gaan. Dankzij de looflighter (zelf maar gekocht, win toch nooit wat bij die inzendingen :-O) lekker snel aan de gang.
Hier de foto's, basic maar lekker gesmaakt. Ben nu standaard voor 2 dagen ingeboekt bij ons thuis voor eten te maken van de BBQ. Geweldige hobby zo'n ding. Goed weekend een ieder




