- Berichten
- 1.672
Goedemorgen allemaal,
Allereerst natuurlijk iedereen de beste wensen voor 2015, dat het voor iedereen maar een mooi barbecue jaar mag worden met gezondheid etc. etc.
Waar de traditie vandaan komt weet ik niet precies, maar mijn opa bakte op nieuwjaarsmorgen altijd verse saucijzen en die aten we dan op brood.
Nu houd ik die traditie al jaren in ere en daarmee had ik vandaag gelijk mijn eerste barbecue momentje van 2015.
De Smokey Joe fijn even opgestart en daarna wat pecan snippers erbij voor het schrik effect van de buren........" Ik ruik ergens brand........"
De pecansnippers hebben hun werk goed gedaan bij de worsten, die hadden namelijk een heerlijk subtiel rooksmaakje.
Fijne dag verder.
Lourens
Allereerst natuurlijk iedereen de beste wensen voor 2015, dat het voor iedereen maar een mooi barbecue jaar mag worden met gezondheid etc. etc.
Waar de traditie vandaan komt weet ik niet precies, maar mijn opa bakte op nieuwjaarsmorgen altijd verse saucijzen en die aten we dan op brood.
Nu houd ik die traditie al jaren in ere en daarmee had ik vandaag gelijk mijn eerste barbecue momentje van 2015.



De Smokey Joe fijn even opgestart en daarna wat pecan snippers erbij voor het schrik effect van de buren........" Ik ruik ergens brand........"
De pecansnippers hebben hun werk goed gedaan bij de worsten, die hadden namelijk een heerlijk subtiel rooksmaakje.
Fijne dag verder.
Lourens