Goededag,
Ik wil graag een nieuwe/andere barbecue. Dit omdat mijn 47CM Weber onetouch(nog zonder temp meter) beperkter wordt naarmate ik meer wil.
Ik heb geen haast, en zit eraan te denken om hem na het seizoen pas aan te schaffen, of wellicht pas in maart ofzo.
Mijn wensen en eisen+vragen
- 57CM
- asbak
- temp meter
- deksel eenvoudig even aanklikken/ophangen
- mogelijkheid tot gebruik accessoires, waarbij de spit mij vooral leuk lijkt(nuttig?)
Ik heb nu de volgende vragen:
1. Klopt het dat vooral de Weber Master touch GDS aan mijn wensen voldoet?
2. Is het zo dat dit model de ene keer met accesoire A wordt geleverd en dan weer met B? Of begrijp ik dat verkeerd?
3. Ik zie dat de seargrade hier populair is als accesoire. Wellicht domme vraag, maar dat is er anders aan dat rooster, tov de vlees direct op het rooster te plaatsen boven de kolen? Dan heb je toch ook VEEL hitte, en de 'lijntjes' in je vlees/vis?
4. Nu leg ik de ene keer de kooltjes allemaal aan 1 kant, en bij indirect het vlees aan de andere. Bij de nieuwe modellen krijg je er evt bakjes bij, en roosters om de kooltjes apart te houden. IS dat nu echt een groot voordeel, of is het gewoon wat gemak, en bereik je hetzelfde zoals ik het nu doe (al heb je bij 57cm natuurlijk minder straling naar de lege plekken)
5. Bij Gamma heb je regelmatig 20/25% korting. Ik zag daar de Weber Performer Original. Heb je dan dezelfde barbecue als de mastertouch GDS, maar dan met het tafeltje?
6. De meest luxe performers hebben ook een ontsteker voor de briketten/kolen. Maar is het aanmaken van je briketten in een quickstarter niet beter/sneller?
Een hoop vrage, sorry daarvoor, maar ik wil graag een goede keuze maken. Mocht ik iets vergeten zijn, of jullie hebben tips hoor ik ze graag.
Ik wil graag een nieuwe/andere barbecue. Dit omdat mijn 47CM Weber onetouch(nog zonder temp meter) beperkter wordt naarmate ik meer wil.
Ik heb geen haast, en zit eraan te denken om hem na het seizoen pas aan te schaffen, of wellicht pas in maart ofzo.
Mijn wensen en eisen+vragen
- 57CM
- asbak
- temp meter
- deksel eenvoudig even aanklikken/ophangen
- mogelijkheid tot gebruik accessoires, waarbij de spit mij vooral leuk lijkt(nuttig?)
Ik heb nu de volgende vragen:
1. Klopt het dat vooral de Weber Master touch GDS aan mijn wensen voldoet?
2. Is het zo dat dit model de ene keer met accesoire A wordt geleverd en dan weer met B? Of begrijp ik dat verkeerd?
3. Ik zie dat de seargrade hier populair is als accesoire. Wellicht domme vraag, maar dat is er anders aan dat rooster, tov de vlees direct op het rooster te plaatsen boven de kolen? Dan heb je toch ook VEEL hitte, en de 'lijntjes' in je vlees/vis?
4. Nu leg ik de ene keer de kooltjes allemaal aan 1 kant, en bij indirect het vlees aan de andere. Bij de nieuwe modellen krijg je er evt bakjes bij, en roosters om de kooltjes apart te houden. IS dat nu echt een groot voordeel, of is het gewoon wat gemak, en bereik je hetzelfde zoals ik het nu doe (al heb je bij 57cm natuurlijk minder straling naar de lege plekken)
5. Bij Gamma heb je regelmatig 20/25% korting. Ik zag daar de Weber Performer Original. Heb je dan dezelfde barbecue als de mastertouch GDS, maar dan met het tafeltje?
6. De meest luxe performers hebben ook een ontsteker voor de briketten/kolen. Maar is het aanmaken van je briketten in een quickstarter niet beter/sneller?
Een hoop vrage, sorry daarvoor, maar ik wil graag een goede keuze maken. Mocht ik iets vergeten zijn, of jullie hebben tips hoor ik ze graag.