- Berichten
- 1.543
Vandaag mijn nieuwe BBQ even testen.
Bij de slager in Belgie een stuk buikrib gehaald. Deze was nog voorzien van de spek en huid.
Deze zelf mooi getrimd zodat ik mooi bevleesde ribben en een stuk spek over hield.
De ribben zijn een probeersel voor de Ruhrpotwedstrijd.
BBQ aangezet, na 10 minuten netjes op 105 graden , ribben erop en nu samen met de familie om boodschappen.



Ik ga voor 4-1-1 denk ik maar dat zullen we in de loop van avond wel zien.
Bij de slager in Belgie een stuk buikrib gehaald. Deze was nog voorzien van de spek en huid.
Deze zelf mooi getrimd zodat ik mooi bevleesde ribben en een stuk spek over hield.
De ribben zijn een probeersel voor de Ruhrpotwedstrijd.
BBQ aangezet, na 10 minuten netjes op 105 graden , ribben erop en nu samen met de familie om boodschappen.



Ik ga voor 4-1-1 denk ik maar dat zullen we in de loop van avond wel zien.