BasBQ
Beef en Steak

Nieuwe lezer/griller

 
 
 

sjonniej87

Sprokkelaar
Berichten
28
Hallo allen,

Tussen alle rook en grillsessies door even een post hier. Jhonny Spaarwater is de naam, afkomstig uit lelystad en voorstander van een dagelijkse BBQ.
Samen met mijn eerste echte BBQ (een Tepro Toronto houtskool BBQ) proberen we verschillende dingen uit.

Ik heb nu een aantal keer super malse spareribs gemaakt waarvan de botten er uit vallen op het moment dat je aan het bot optilt, maar we gaan nu verder. Volgende doel: Pulled pork.

De komende weken ga ik vooral veel lezen hier en hoop ook veel te leren. Indien er mensen zijn met dezelfde BBQ dan hoor ik het ook graag, dan kunnen we mogelijk nog wat tips uitwisselen. 1 ding is duidelijk, hij is niet zo goed luchtdicht als een Green egg, zelfs als de roosters dicht staan gloeit de BBQ nog wel een paar uur door. Wel zoek ik tips om de naden dicht te maken. Alu folie? Of toch andere manieren, zodat de temperatuur met luchtroosters beter te regelen is.

tot grills!
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Van harte welkom Johnny.
 
Welkom Johnny. Veel plezier hier.

Verstuurd vanaf mijn SM-T533 met Tapatalk

 
Hoi  Jhonny,
welkom bij het Genootschap
 
Welkom hier :)
 
Welkom Jhonny


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Geinig ding die Tepro Toronto.
Is die 'slinger' om het rooster omhoog en naar beneden te doen ofzo ?
9200000035987605.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan