BasBQ
Beef en Steak

Nieuwe enthousiasteling

Hallo allemaal,

Nu ik (helaas) als zzp'er wat te veel vrije tijd heb door de corona crisis, toch maar besloten om er maar het beste te van maken en eens wat tijd te besteden aan slow cooking.
Nog nooit gedaan, maar ik had nog een Weber compact 47cm staan naast een gas-bbq die we vorig jaar veel gebruikten om even snel buiten wat eten klaar te maken.

Afijn, afgelopen weekend was het zover, een fijne beenham en een spararib van de slager. Wat tips van vrienden en het internet.
Zelf rub's en sausjes maken.. leuk hoor.
Ik had het niet verwacht, maar beide gerechten echt top gelukt.

Je snapt 'm al ... dat smaakt naar meer.

Dus hier maar eens aangemeld om eens wat rond te neuzen.

1. nieuwe gerechten + tips & tricks
2. ideeen opdoen voor het maken van een buitenkeuken waar ik de weber in kan verwerken + een werkplekje.


A0F1CB98-521C-4AC0-8149-92A0B4B9BC52.jpg

 
Sven welkom op het genootschap en hopelijk kan je weer snel aan de slag
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Hoi Sven,
welkom bij het Genootschap
 
Hallo daar! Mooie plaatjes al bij jou introductie  ;)
 
Hoi Sven,

Welkom op het BBQ Genootschap en veel plezier op dit forum.
 

Sven74

Kooltjesharker
Berichten
141
Bedankt heren, zeker leuk om hier wat rond te neuzen en tips op te doen of ervaringen te delen
 
Zo he, die komt er gelijk even lekker in ;) heel veel plezier hier
 
Inmiddels wat aan het tekenen voor een simpel buitenmeubeltje. Tuin helaas niet al te groot, dus moet wel in de proporties blijven.

Echter kwam ik erachter dat veel hout leveranciers momenteel wat lastig kunnen leveren of zelfs helemaal niet leveren. Althans in omgeving deventer.

Dus op basis van verkrijgbaarheid douglas maar wat aan het bedenken.

5f06e448c3b1b7ebcf3174e24a1dc1ae.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan