M
mmvanl
Gast
Hallo allemaal
een jaar geleden oa via dit edele genootschap het 'echte' BBQ'en ontdekt, geen verbrande speklappen en geblakerde sateh meer
. Sinds dit voorjaar in het bezit van een Weber OTP57 (met sear grate) en voor de zomervakantie door de vrouw ook nog eens verwend met een WGA.
Ondertussen al een hoop lekkers bereid en zal in 2015 proberen af en toe ook eens wat te delen, en natuurlijk forum blijven volgen o,m nieuwe idee?n opdoen. Naast het vlees zijn wij ook liefhebbers van vis en schaal&schelpdieren dus dat gaat hier ook regelmatig de Q op...
tot postens...
een jaar geleden oa via dit edele genootschap het 'echte' BBQ'en ontdekt, geen verbrande speklappen en geblakerde sateh meer

Ondertussen al een hoop lekkers bereid en zal in 2015 proberen af en toe ook eens wat te delen, en natuurlijk forum blijven volgen o,m nieuwe idee?n opdoen. Naast het vlees zijn wij ook liefhebbers van vis en schaal&schelpdieren dus dat gaat hier ook regelmatig de Q op...
tot postens...