Hallo,
Heb me nog maar net voorgesteld op het forum maar ondertussen dan toch vrouwlief kunnen overtuigen van een nieuwe bbq aan te schaffen.
Als we voor het wat serieuzere werk willen gaan, dan ook met degelijk materiaal
Na veel zoeken op verschillende forums ben ik uiteindelijk voor deze gegaan: https://www.fonteyn.nl/buitenkeuken/golden-s-cast-iron-cooker-zwart-met-zijtafels/
Het enige wat ik mij hierbij af vraag of is of ik buiten het seasonen van de grates ook de hele binnenkant zou moeten seasonen? Aangezien het een volledige cast iron bbq is.
En in hoe verre moet ik dan uitkijken met het raken van het vilt?
Alle advies is welkom B-)
Heb me nog maar net voorgesteld op het forum maar ondertussen dan toch vrouwlief kunnen overtuigen van een nieuwe bbq aan te schaffen.
Als we voor het wat serieuzere werk willen gaan, dan ook met degelijk materiaal

Na veel zoeken op verschillende forums ben ik uiteindelijk voor deze gegaan: https://www.fonteyn.nl/buitenkeuken/golden-s-cast-iron-cooker-zwart-met-zijtafels/
Het enige wat ik mij hierbij af vraag of is of ik buiten het seasonen van de grates ook de hele binnenkant zou moeten seasonen? Aangezien het een volledige cast iron bbq is.
En in hoe verre moet ik dan uitkijken met het raken van het vilt?
Alle advies is welkom B-)