BasBQ
Beef en Steak

Nieuw voor mij.

 
 
 

riona

Gemarineerd
Berichten
1.913
Ik zag het en het is een oplossing.

smokymk.jpg


smoky1.jpg
 
Is al een oudere oplossing hoor Ron. Waar heb je die pan gescoord trouwens, denk dat er wel wat mensen zijn die dat ook willen doen.
 
is wel een slim idee, is dat een aluminium pan?
 
Ik had hem ook al eens gezien, en is een prima oplossing!

P1000797-PP.jpg
 
Ik vond dit op een site en ik dacht he dat is nieuw.
 
hoe ga je de bodem eruit snijden?
 
Dat is het natuurlijk ook voor de meeste, en ik ken ook niemand die het werkelijk gemaakt heeft. Op TVWB.com staan er een paar geloof ik
 
hoe ga je de bodem eruit snijden?

Blik opener?
 
Blikopener ;)

Nee inderdaad, decoupeerzaag, is zo gebeurd.
 
ze gebruiken een Tamala pan ( ? ) maar waar vind je zo'n ding hier
 
Tamales zijn Mexicaans, de bladeren die om een maiskolf zitten, gevuld met een soort deeg en vlees of zoetigheid en die worden dan in zo'n pan rechtop gestoomd. Vandaar ook die rand onderin, daar gaat het roostertje op zodat je tamales niet in het water staan ;)

Hier vind je die dus niet. Maar er is vast wel ergens een pan te koop met de zelfde diameter.
 
Nee, moeten echt gestoomd worden... Net zoals ba pao's die lukken ook niet op de BBQ ;)
 
Op youtube maken ze er een mini smoker van...of het een succes is weet ik niet...
 
Terug
Bovenaan Onderaan