B
BigJos
Gast
Hallo BBQ vrienden,
Mijn naam is Jos van der Schuit. Ik ben al jaren bezig met BBQ en roken. De laatste tijd ook bezig met worst maken.
Ik doe dit samen met mijn zoon Rick die zich net heeft voorgesteld. Bij vuur en rook hebben we een cursus worst maken gevolgd. Begin januari gaan we naar een workshop grillworst maken. Zo proberen wij ons te bekwamen.
Voor het roken ben ik al met mijn 2e rookoven bezig van het merk Multismoke.
Ik heb al veel vis, vlees en gevogelte gerookt. Samen met Rick hebben we ook op een buurt braderie gestaan met onze rookovens en gerookte producten.
De reacties waren heel goed.
Gisteren kreeg ik tot mijn grote verbazing een kamado de Black Bastard 47 cm voor de kerst. Ik ben daar heel blij mee.
Nu kan ik gelukkig ook slow cooking gaan uitproberen. Ik heb dit al gedaan op mijn Weber maar zoals jullie wel weten is het regelen van de temperatuur moeilijk. Ik kan niet wachten om te beginnen.
Ik wens iedereen een geweldige kerst en een super 2014.
Mijn naam is Jos van der Schuit. Ik ben al jaren bezig met BBQ en roken. De laatste tijd ook bezig met worst maken.
Ik doe dit samen met mijn zoon Rick die zich net heeft voorgesteld. Bij vuur en rook hebben we een cursus worst maken gevolgd. Begin januari gaan we naar een workshop grillworst maken. Zo proberen wij ons te bekwamen.
Voor het roken ben ik al met mijn 2e rookoven bezig van het merk Multismoke.
Ik heb al veel vis, vlees en gevogelte gerookt. Samen met Rick hebben we ook op een buurt braderie gestaan met onze rookovens en gerookte producten.
De reacties waren heel goed.
Gisteren kreeg ik tot mijn grote verbazing een kamado de Black Bastard 47 cm voor de kerst. Ik ben daar heel blij mee.
Nu kan ik gelukkig ook slow cooking gaan uitproberen. Ik heb dit al gedaan op mijn Weber maar zoals jullie wel weten is het regelen van de temperatuur moeilijk. Ik kan niet wachten om te beginnen.
Ik wens iedereen een geweldige kerst en een super 2014.