BasBQ
Beef en Steak

Nieuw lid.

Kelvin Arie

Tondelzoeker
Berichten
2
Beste gelijkgestemden,

Ik wil mij even voorstellen. Mijn naam is Kelvin en ben al jaren een fanatiek BBQ’er. Sinds dit jaar hebben wij thuis een Napoleon rogue 425 bbq staan. Deze gaat gemiddeld 3 keer aan in de week. En ik probeer ook elk weekend een aparte burger te maken. Het liefst draai ik mijn gehakt dan ook zelf in de keuken. Echter mis ik wel wat mogelijkheden bij deze bbq waardoor wij nu een Bastard large bij gaan bestellen. Zo krijgen we thuis een ware buiten keuken.

Ik hoop hier dan ook nog extra info te ontvangen en een platform te vinden waar ik mijn eigen enthousiasme kwijt kan. Het lijkt me gaaf om het varken 🐷 de koe 🐮 en de kip 🐔 te mogen ontvangen. Hier ga ik dan ook erg mijn best voor doen. We zullen elkaar vast nog vaak spreken hier bij het genootschap.

Alvast bedankt voor de toelating,
Hou hem heet 🔥!

Toelichting foto. Dit is een burger gemaakt van tournedos. Ook bereid zoals je een tournedos klaar maakt. Het broodje opgemaakt als een carpaccio. Echt een aanrader!!! Totaal plaatje zou ik nog een keer delen in een ander topic.

092B8FAA-5996-4FE1-9852-0BCBBB97512C.jpeg


796510DD-4F6A-4645-AC08-A1DF31F1FED7.jpeg
 
Hoi Kelvin,
welkom bij het Genootschap
 
welkom hier
mooie burger hoor. ziet er goed uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan