MechWarrior
Tondelzoeker
- Berichten
- 10
Hallo allemaal!
Na jaren gewoon bbq-en wil ik me nu wat meer toeleggen op het roken en slow bbq-en.
Ik werk in de offshore en heb veel collega's uit de USA die een religie hebben gemaakt van BBQ-en.
Zo professioneel als zij wil ik het zeker niet aanpakken maar ik wel beter worden.
Mijn Weber heb ik bij het vuil gezet, na 15 jaar was die aardig versleten.
Mijn nieuwe bbq is een Boretti Barilo, er zijn betere dat weet ik maar met wat tweaks is deze prima voor ons.
Voor old school bbq-en (grillen) en slow-low en smoken.
Op mijn verlanglijstje staat nu nog deze:
https://www.thermoworks.com/Signals?quantity=1&color=10
Ik heb al veel gelezen en ga (als het weer het toelaat) dat in de praktijk toepassen.
greetz,
Geert
Na jaren gewoon bbq-en wil ik me nu wat meer toeleggen op het roken en slow bbq-en.
Ik werk in de offshore en heb veel collega's uit de USA die een religie hebben gemaakt van BBQ-en.
Zo professioneel als zij wil ik het zeker niet aanpakken maar ik wel beter worden.
Mijn Weber heb ik bij het vuil gezet, na 15 jaar was die aardig versleten.
Mijn nieuwe bbq is een Boretti Barilo, er zijn betere dat weet ik maar met wat tweaks is deze prima voor ons.
Voor old school bbq-en (grillen) en slow-low en smoken.
Op mijn verlanglijstje staat nu nog deze:
https://www.thermoworks.com/Signals?quantity=1&color=10
Ik heb al veel gelezen en ga (als het weer het toelaat) dat in de praktijk toepassen.
greetz,
Geert