B
Bas29
Gast
Hallo allemaal,
Mijn naam is Bas en ik ben sinds juli jl eigenaar van een weber master touch!
Ik ben altijd al gek geweest op bbqen, vroeger vooral op de Nederlandse manier met een burgertje en een satetje. Echter sinds ik de master touch heb ben ik daarvan afgestapt.
Mijn 1e lange sessie was er een van 6 uurtjes met spareribs op de kettle. Voor de rest wat kleine dingetjes als zalm sandwhich, fajita's en gegrilde kip bereid.
tegenwoordig ben ik helemaal van het roken, helaas weet ik e nog te weinig van.
Mijn naam is Bas en ik ben sinds juli jl eigenaar van een weber master touch!
Ik ben altijd al gek geweest op bbqen, vroeger vooral op de Nederlandse manier met een burgertje en een satetje. Echter sinds ik de master touch heb ben ik daarvan afgestapt.
Mijn 1e lange sessie was er een van 6 uurtjes met spareribs op de kettle. Voor de rest wat kleine dingetjes als zalm sandwhich, fajita's en gegrilde kip bereid.
tegenwoordig ben ik helemaal van het roken, helaas weet ik e nog te weinig van.