BasBQ
Beef en Steak

Nieuw lid ๐Ÿ˜‰

 
 

Hendrik

Kooltjesharker
Berichten
129
Goeiemorgen beste bbq-ers, sinds vandaag lid van het bbqgenootschap ( dank voor het toelaten ). Na jarenlang vis gerookt te hebben als amateur/hobby visroker, nu besmet door het bbq virus. Afgelopen vrijdag voor het eerst een staartstuk op de bbq gehad en goed gelukt, het leek wel rosbief. Al met al, heel leuk om te doen!
 
Welkom bij het genootschap

De rook al gewend dan ๐Ÿ˜‰
 
Welkom hier op het mooie forum Hendrik ๐Ÿ˜€
 
Welkom, ook het roken van vis kan je hier kwijt hoor (als het straks weer wat kouder is buiten).
Ook daar willen wij veel van leren!
 
Oke, zal ik doen. Maar die rook ik niet in een bbq, maar in een rookkast!
Keuren wij gewoon goed hoor! zeker weten.

Zie hier wat mooie posts onder:
Charcuterie
De kunst van zouten, roken, pekelen enzovoort.
 
Wat foto's van de gerookte paling en zalm!

20210717_102730.jpg


20210717_095000.jpg


20210716_180811.jpg
 
Wow dat ziet er goed uit.
Benieuwd hoe je dat doet

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan