Hallo ik ben Theun... hahaha belachelijk dit maar goed
Ik ben nog net 41 jaar, ex slager nu alweer ruim 13,5 jaar metaalbewerker. Koken en verwerken van vlees zit nog altijd in mijn bloed en diep geworteld in mijn lijf en draag dit graag uit naar de buitenwereld! Dit tevens de reden dat ik kort geleden begonnen ben een eigen bedrijfje op te starten in de wereld van BBQ! Het bedrijf heeft al een naam Q-delicious en de eerste klussen zijn geweest maar verder zijn we nog in de opbouw fase. De bedoeling is demonstraties, workshop, clinics te geven, BBQ catering enz enz. Ik hoop hier net als bij het andere forum veel mensen te treffen met kennis, plezier, enthousiasme over koken en BBQ.
Ik ben nog net 41 jaar, ex slager nu alweer ruim 13,5 jaar metaalbewerker. Koken en verwerken van vlees zit nog altijd in mijn bloed en diep geworteld in mijn lijf en draag dit graag uit naar de buitenwereld! Dit tevens de reden dat ik kort geleden begonnen ben een eigen bedrijfje op te starten in de wereld van BBQ! Het bedrijf heeft al een naam Q-delicious en de eerste klussen zijn geweest maar verder zijn we nog in de opbouw fase. De bedoeling is demonstraties, workshop, clinics te geven, BBQ catering enz enz. Ik hoop hier net als bij het andere forum veel mensen te treffen met kennis, plezier, enthousiasme over koken en BBQ.