- Berichten
- 12
Beste mensen,
Na een tijdje meelezen en -genieten heb ik me dan aangemeld als forumlid.
Al een aantal jaar verlies ik mijzelf in het bbq'en, en dan met name in het bereiden en roken van vis (zalm is favoriet). Omdat ik mij verder wil ontwikkelen als bbq'er denk en verwacht ik dat ik hier helemaal aan het goede adres ben.
Ik gebruikte tot voor kort met name mijn Cobbje en sinds kort heb ik een offset smoker gekocht en ik wil graag een UDS gaan maken (ge?nspireerd geraakt door alle DIY voorbeelden op dit forum!).
Al met al heb ik n? al schik in mijn aanmelding en ik ga er vanuit dat dit alleen maar meer wordt!
Tot smooks,
Diederrick
Na een tijdje meelezen en -genieten heb ik me dan aangemeld als forumlid.
Al een aantal jaar verlies ik mijzelf in het bbq'en, en dan met name in het bereiden en roken van vis (zalm is favoriet). Omdat ik mij verder wil ontwikkelen als bbq'er denk en verwacht ik dat ik hier helemaal aan het goede adres ben.
Ik gebruikte tot voor kort met name mijn Cobbje en sinds kort heb ik een offset smoker gekocht en ik wil graag een UDS gaan maken (ge?nspireerd geraakt door alle DIY voorbeelden op dit forum!).
Al met al heb ik n? al schik in mijn aanmelding en ik ga er vanuit dat dit alleen maar meer wordt!
Tot smooks,
Diederrick