S
sanderbijlsma
Gast
Goedemorgen!
Graag willen we ons, ja we zijn met z'n twee?n, even voorstellen.
Wij zijn Sander Bijlsma (24) en Gwendolyn van der Slikke (28), en we zijn hier met twee doelen!
Allereerst zijn we natuurlijk enorme kookfanaten en zijn we altijd op zoek naar nieuwe recepten, idee?n, recepten en tips voor apparatuur,
maar daarnaast zijn we ook studenten aan de HAS in Den Bosch.
We volgen hier de opleiding Food Design & Innovation en zijn bezig met onze afstudeeropdracht met als thema de toekomst van vlees in Nederland.
We willen graag van de grootste vleesliefhebbers, en volgens mij zijn die hier zeker wel te vinden, horen wat jullie visie/mening/opinie over is.
Om het leuk te houden gaan we jullie niet vragen om ellenlange lijsten met vragen in te vullen maar willen we echt horen wat jullie te zeggen hebben! We zullen snel een passend topic openen en hopen op leuke medewerking van iedereen!
Groeten,
Sander & Gwendolyn
Graag willen we ons, ja we zijn met z'n twee?n, even voorstellen.
Wij zijn Sander Bijlsma (24) en Gwendolyn van der Slikke (28), en we zijn hier met twee doelen!
Allereerst zijn we natuurlijk enorme kookfanaten en zijn we altijd op zoek naar nieuwe recepten, idee?n, recepten en tips voor apparatuur,
maar daarnaast zijn we ook studenten aan de HAS in Den Bosch.
We volgen hier de opleiding Food Design & Innovation en zijn bezig met onze afstudeeropdracht met als thema de toekomst van vlees in Nederland.
We willen graag van de grootste vleesliefhebbers, en volgens mij zijn die hier zeker wel te vinden, horen wat jullie visie/mening/opinie over is.
Om het leuk te houden gaan we jullie niet vragen om ellenlange lijsten met vragen in te vullen maar willen we echt horen wat jullie te zeggen hebben! We zullen snel een passend topic openen en hopen op leuke medewerking van iedereen!
Groeten,
Sander & Gwendolyn