Zo en dan is het tijd om mijzelf eens even voor te stellen...
Ik ben woonachtig in Hilversum, 39 jaar met een zoontje van 3 en een kers verse tweeling(meisje & jongetje)... En samen met mijn vrouwen delen wij het de liefde voor een bourgondische leven. beide hotelschool gedaan, dus daarin vullen wij elkaar mooi aan. Koken is zo ongeveer mijn grootste hobby, en het bepaald bij ons ook best wel het leven. Vrienden zijn altijd erg blij als ze proef konijn of uitgenodigd worden voor een avondje gezellig eten.
In het nieuwe huis ben ik begonnen aan een weber 57cm bbq. En inmiddels een Grill Guru compact. Ik gebruik hem ook meer als vervanging voor het fornuis.
Dan dat ik continue echte BBQ gerechten maak. Qua BBQ zit ik meer aan de wat meer culinaire zeiden van het spectrum ben zelf niet zo'n fan van het gelakte vlees.
Buiten dat moet ik het ook hebben van de wat efficiëntere gerechten op dit moment. Maar het maken van verse worst zoals kipgrill worst en Braadworst lukt prima.
Zo dan kan ik volgens mij nu ook gaan posten over mijn issue. Het zwarte laagje wat na het toevoegen van rookmot op mijn eten verschijnt de laatste tijd.
Wat gaat er mis!!!
Groet Harold
Ik ben woonachtig in Hilversum, 39 jaar met een zoontje van 3 en een kers verse tweeling(meisje & jongetje)... En samen met mijn vrouwen delen wij het de liefde voor een bourgondische leven. beide hotelschool gedaan, dus daarin vullen wij elkaar mooi aan. Koken is zo ongeveer mijn grootste hobby, en het bepaald bij ons ook best wel het leven. Vrienden zijn altijd erg blij als ze proef konijn of uitgenodigd worden voor een avondje gezellig eten.
In het nieuwe huis ben ik begonnen aan een weber 57cm bbq. En inmiddels een Grill Guru compact. Ik gebruik hem ook meer als vervanging voor het fornuis.
Dan dat ik continue echte BBQ gerechten maak. Qua BBQ zit ik meer aan de wat meer culinaire zeiden van het spectrum ben zelf niet zo'n fan van het gelakte vlees.
Buiten dat moet ik het ook hebben van de wat efficiëntere gerechten op dit moment. Maar het maken van verse worst zoals kipgrill worst en Braadworst lukt prima.
Zo dan kan ik volgens mij nu ook gaan posten over mijn issue. Het zwarte laagje wat na het toevoegen van rookmot op mijn eten verschijnt de laatste tijd.
Wat gaat er mis!!!
Groet Harold