Stevenstefke
Sprokkelaar
- Berichten
- 37
Hallo mede BBQ-ers.
Na jaren lang op mijn webertje te hebben gebbq'd vorige week de knoop door gehakt en een grote bastard kamado gekocht in haarlem.
Een gietijzeren heat deflector / grill plaat en een pizzasteen er bij. FF slikken maar dan heb je ook wat!
Samen met maatje "Pitmaster Benny" eerst kwarter kilo hamburgers gemaakt. Helaas te ver door :/
Weekend dag 2 een kip met z'n kont op een bierblik. die ging prachtig!
Net een ichef 736 binnen gekregen ( die had Benny gesponsord ) maar die doet niet wat we dachten ( wifi alleen binnen het eigen netwerk)
Toen kwam ik via heatermeter op dit forum terecht.
Leuk! valt een hoop te lezen zie ik al.
Groet,
Steef
Na jaren lang op mijn webertje te hebben gebbq'd vorige week de knoop door gehakt en een grote bastard kamado gekocht in haarlem.
Een gietijzeren heat deflector / grill plaat en een pizzasteen er bij. FF slikken maar dan heb je ook wat!
Samen met maatje "Pitmaster Benny" eerst kwarter kilo hamburgers gemaakt. Helaas te ver door :/
Weekend dag 2 een kip met z'n kont op een bierblik. die ging prachtig!
Net een ichef 736 binnen gekregen ( die had Benny gesponsord ) maar die doet niet wat we dachten ( wifi alleen binnen het eigen netwerk)
Toen kwam ik via heatermeter op dit forum terecht.
Leuk! valt een hoop te lezen zie ik al.
Groet,
Steef