BasBQ
Beef en Steak

Nieuw boek Chris Lilly

 
 
 
 
 
 

noskos

Administrator
Forumleiding
Berichten
11.858
Ik zag gisteren op Facebook dat er een nieuw boek van Chris Lilly aankomt! De meeste van jullie kennen hem wel, hij is de schrijver van het Big Bob Gibson BBQ boek! Ik ben dus reuze benieuwd!

Schermafbeelding2014-02-02om174140.png


Zes mei begint de verzending en bij Amazon.com is het al te bestellen. Bij Bol staat hij als nog niet leverbaar.
 
interessant, bedankt voor het delen
 
Wat voor boek is het? Recepten, verhalen over BBQ restaurant geheimen of..?
 
World champion pitmaster Chris Lilly combines the speed of grilling with the smoky flavors of low-and-slow barbecue for great meals any night of the week, no fancy equipment required. Cook trout in a cast-iron skillet nestled right in smoldering coals for a crispy yet tender and flaky finish. Roast chicken halves in a pan on a hot grill, charring the skin while capturing every bit of delicious juice. Infuse delicious smoke flavors into fruits and vegetables, even cocktails and desserts. Fire and Smoke gives you 100 great reasons to fire up your grill or smoker tonight.

Recepten dus :D
 
vanaf 8 mei te bestellen bij book depository. ik moet hem hebben :D
 
Deze gaat op de verlanglijst! Ben wel een beetje fan van Chris Lilly.
 
Terug
Bovenaan Onderaan