- Berichten
- 590
Stond al even op m'n to-do lijstje, en van het weekend eindelijk aan toe gekomen. Omdat er aantal mee-eters waren die geen pittigheid kunnen verdragen heb ik gekozen voor een mildere boemboe van toko Lien, en de pot sambal er langs gezet voor de liefhebbers.
Eerst de dijen 1u gerookt met een stukje beuken op 150 graden.
Toen de boemboe even aangebakken en losgeroerd met wat water.
Daarna kippendijen erbij en nog 2,5u in het pannetje op 150 graden. Toen ik het daarna doorvoerde viel ie helemaal uit elkaar, met een mooie dikte. Heb niet meer hoeven te binden oid.
Turks broodje, kip, atjar tjampoer. Heerlijke combi. Resultaat; mooi lege pan (dat laatste beetje was nog net op tijd voor de foto
)
Verstuurd vanaf mijn moto x4 met Tapatalk
Eerst de dijen 1u gerookt met een stukje beuken op 150 graden.
Toen de boemboe even aangebakken en losgeroerd met wat water.
Daarna kippendijen erbij en nog 2,5u in het pannetje op 150 graden. Toen ik het daarna doorvoerde viel ie helemaal uit elkaar, met een mooie dikte. Heb niet meer hoeven te binden oid.
Turks broodje, kip, atjar tjampoer. Heerlijke combi. Resultaat; mooi lege pan (dat laatste beetje was nog net op tijd voor de foto








Verstuurd vanaf mijn moto x4 met Tapatalk