- Berichten
- 272
Ik heb al een tijdje geen nieuwe creaties laten zien, maar gelukkig heb ik nog wel en paar favorieten gemaakt de laatste tijd! Omdat ik toch meestal foto's maak van mijn bereidingen. wil ik ze toch ook maar gewoon even delen hier
.
Zo heb ik natuurlijk gewoon lekkere spareribs gemaakt, altijd lekker! Deze zaten tussen de 3-2-1 methode en de snelle 'Easterwood' methode in en duurde bij elkaar zo'n 3,5 uur. Prima gelukt!
Ik heb ook nog een leuke Green Egg workshop gehad, was ook erg leuk. we hebben o.a. een caveman style steak gemaakt (gewoon omdat het kan!). Misschien toch maar eens gaan sparen voor een Green Egg...
Tussendoor was het natuurlijk ook gewoon lekker weer om op balkon bij mijn broer overheerlijke burgers van de slager te bereiden en een paar dagen later wat snacks voor een paar vrienden te maken, en met MOINK balls kan je niet verkeerd gaan!
En afgelopen weekend heb ik voor de 2e keer weer eens Pulled Pork gemaakt! Wederom erg leuk om te doen. Het kost wel wat tijd en bij een Weber moet je de temperatuur best goed in de gaten blijven houden, maar het resultaat was weer fantastisch! Ik had een procureur van 3KG, maar helaas is er niets overgebleven... En dat met maar 8 volwassenen!
Deze week maar weer eens Pork Belly Burnt Ends maken! Dat is al weer te lang geleden
Veel BBQ plezier allemaal!

Zo heb ik natuurlijk gewoon lekkere spareribs gemaakt, altijd lekker! Deze zaten tussen de 3-2-1 methode en de snelle 'Easterwood' methode in en duurde bij elkaar zo'n 3,5 uur. Prima gelukt!


Ik heb ook nog een leuke Green Egg workshop gehad, was ook erg leuk. we hebben o.a. een caveman style steak gemaakt (gewoon omdat het kan!). Misschien toch maar eens gaan sparen voor een Green Egg...


Tussendoor was het natuurlijk ook gewoon lekker weer om op balkon bij mijn broer overheerlijke burgers van de slager te bereiden en een paar dagen later wat snacks voor een paar vrienden te maken, en met MOINK balls kan je niet verkeerd gaan!


En afgelopen weekend heb ik voor de 2e keer weer eens Pulled Pork gemaakt! Wederom erg leuk om te doen. Het kost wel wat tijd en bij een Weber moet je de temperatuur best goed in de gaten blijven houden, maar het resultaat was weer fantastisch! Ik had een procureur van 3KG, maar helaas is er niets overgebleven... En dat met maar 8 volwassenen!




Deze week maar weer eens Pork Belly Burnt Ends maken! Dat is al weer te lang geleden

Veel BBQ plezier allemaal!