BasBQ
Beef en Steak

Niet mijn eerste en ook zeker niet mijn laatste PP..

 
 

Patrick

Kooltjesharker
Berichten
175
Naast de spareribs mijn meest favoriete stukske vlees om te bereiden.
Het recept heb ik ooit via youtube gevonden van de BBQPitBoys.com
https://www.youtube.com/watch?v=owAlv4XT2dQ

Nu jullie weten hoe, is het tijd voor wat fotookes  ;)

Stukske vlees van 1,8kg

PP30.jpg


Uurtje of 1,5 op de BBQ

PP31.jpg


Ik zal jullie een slopende serie fotookes besparen.. Door naar het pullen  ;)

PP32.jpg


En dat ziet er dan na een minuutje of 10 pullen dan zo uit

PP33.jpg


En dan het eindresultaat! De witte kool salade dank ik aan de misses

PP34.jpg


Het is echt om je vingers bij op te vreten!
De saus is zonder de salade en vlees bloedje heet maar in de combinatie echt overheerlijk.  :D

Groeten Pat

 
Ziet er erg lekker uit!
Staat ook vrij hoog op mijn lijstje om een keer te maken
 
Rickflo zei:
Ziet er erg lekker uit!
Staat ook vrij hoog op mijn lijstje om een keer te maken

Zeker doen! Is echt geweldig lekker en leuk om te doen  ;)
 
Altijd lekker een broodjes pulled pork! En hier heb je ook je knorretje mee verdient, gefeliciteerd!
 
dat lust ik zomaar, ziet er ook heerlijk uit
 
noskos zei:
Altijd lekker een broodjes pulled pork! En hier heb je ook je knorretje mee verdient, gefeliciteerd!

Nice! Dan gaan we ook voor de brisket natuurlijk  ;)
 
Netjes, gefeliciteerd met je knorretje
 
Nice!! gefeliciteerd met knorrie!!
 
Dat uurtje of anderhalf op de bbq is toch niet de tijd die het vlees erop heeft gelegen, maar een tussen foto na anderhalf uur? Moet haast wel want PP in zo'n korte tijd :)
Maar het eindresultaat is geweldig lekker zo te zien :)
 
150degrees zei:
Dat uurtje of anderhalf op de bbq is toch niet de tijd die het vlees erop heeft gelegen, maar een tussen foto na anderhalf uur? Moet haast wel want PP in zo'n korte tijd :)
Maar het eindresultaat is geweldig lekker zo te zien :)

Dat dacht ik ook want in 1,5 uur moet het dan super heet zijn zonder te verbranden en uit te drogen. ;)

De eerste keer dat ik het op at had hij 14 uur op 60 graden in een oven gestaan en toen meegenomen naar het BBQ feest om daar nog 2 A 3 uur op een Weber te liggen. Ge?njecteerd ed. Dus.....
 
Lijkt mij ook. Op de foto's van bijvoorbeeld het broodje zie je duidelijk de donkere bark die op de betreffende foto nog niet aanwezig is. Ziet er heerlijk uit. Gefeliciteerd met je stickert.
 
Het fotootje is inderdaad een tussen fotootje van na 1,5 uur.
Totaal heeft hij iets langer dan 7 uur op gelegen  :D
 
Lust ik!
Van harte met je Knor!
 
Terug
Bovenaan Onderaan