Beste mensen,
Ik weet niet of het hier thuishoort, maar toch even deze vraag.
Ik heb gister voor het eerst kippenpootjes gerookt op mijn weber performer.
Het is een gewone Q.
Heb via het receptenboek gewerkt van "Weber Smoke" en een ruime hand Apple hout snippers op de kooltjes gelegt.
Het begon lekker te roken dus ik was hoopvol gestemd.
Dit alles zou een uurtje duren en na een uurtje de kippetjes eraf gehaald.
Het zichtbare rook duurdere overigens maar een 20min
Heb ik nu iets verkeerds gedaan of doe ik het gewoon fout.
Ik proefde namelijk niks van een aparte rooksmaak in mijn mond.
Wellicht verwacht ik teveel ervan dat kan natuurlijk ook.
Beide luchtgaten stonden vol open en de temp was ongeveer 175-200 graden.
Groeten danny
Ik weet niet of het hier thuishoort, maar toch even deze vraag.
Ik heb gister voor het eerst kippenpootjes gerookt op mijn weber performer.
Het is een gewone Q.
Heb via het receptenboek gewerkt van "Weber Smoke" en een ruime hand Apple hout snippers op de kooltjes gelegt.
Het begon lekker te roken dus ik was hoopvol gestemd.
Dit alles zou een uurtje duren en na een uurtje de kippetjes eraf gehaald.
Het zichtbare rook duurdere overigens maar een 20min
Heb ik nu iets verkeerds gedaan of doe ik het gewoon fout.
Ik proefde namelijk niks van een aparte rooksmaak in mijn mond.
Wellicht verwacht ik teveel ervan dat kan natuurlijk ook.
Beide luchtgaten stonden vol open en de temp was ongeveer 175-200 graden.
Groeten danny