Goedemorgen allemaal,
Ik ben 32 jaar en met gezin en Duitse herder woonachtig in Flevoland.
Sinds ongeveer twee jaar ben ik redelijk actief met bbq en daarbij een fan geworden
van de noskos site door de duidelijke en lekkere recepten.
Zo af en toe kijk ik eens op het forum voor idee?n en inspiratie. Nu heb ik eergisteren
twee lekkere ribben ingerubd en ik dacht, dat het misschien
wel leuk zou zijn ook iets van mezelf te laten zien in plaats van alleen te lezen.
Ik zal dus zometeen beginnen met mn eerste post en
hoop zo een klein beetje bij te kunnen dragen.
Groetjes,
RokendRib
Ik ben 32 jaar en met gezin en Duitse herder woonachtig in Flevoland.
Sinds ongeveer twee jaar ben ik redelijk actief met bbq en daarbij een fan geworden
van de noskos site door de duidelijke en lekkere recepten.
Zo af en toe kijk ik eens op het forum voor idee?n en inspiratie. Nu heb ik eergisteren
twee lekkere ribben ingerubd en ik dacht, dat het misschien
wel leuk zou zijn ook iets van mezelf te laten zien in plaats van alleen te lezen.
Ik zal dus zometeen beginnen met mn eerste post en
hoop zo een klein beetje bij te kunnen dragen.
Groetjes,
RokendRib