raymonidas
Vuurmaker
- Berichten
- 66
Hoi,
Vorig jaar een workshop BBQ gekregen voor mijn verjaardag en hem ook gevolgd bij Marcook in Enschede. Ik was 'om' en op MP aan het struinen geweest voor een minimax. Een hele nieuwe gevonden voor een fijn prijsje. Sindsdien gaat wekelijks de fik erin.
Vandaag mn eigenbouw verrijdbare tafel ingewijd. Hij is voor alle 'normale' BGE geschikt en de klonen natuurlijk. Van dikke steigerpijpen en steigerhout. Verschrikkelijk mooi geworden. Als je tenminste van strak industrieel houdt
. Nu dus mn eerste pulled aan het bereiden. Pulled chicken. Gisterenmiddag in de marinade gezet en vanmorgen voor dag en dauw eruit om de BBQ aan te steken. Inmiddels al een keer uitgegaan, maar nu regelmatig gaan checken
en bijregelen.
Ben ook aan het kijken naar zo'n geregelde luchttoevoer. Er is hier iemand die ze kant en klaar maakt, maar kan daar niks meer over vinden. Verder zoeken dan maar.
Vorig jaar een workshop BBQ gekregen voor mijn verjaardag en hem ook gevolgd bij Marcook in Enschede. Ik was 'om' en op MP aan het struinen geweest voor een minimax. Een hele nieuwe gevonden voor een fijn prijsje. Sindsdien gaat wekelijks de fik erin.
Vandaag mn eigenbouw verrijdbare tafel ingewijd. Hij is voor alle 'normale' BGE geschikt en de klonen natuurlijk. Van dikke steigerpijpen en steigerhout. Verschrikkelijk mooi geworden. Als je tenminste van strak industrieel houdt

en bijregelen.
Ben ook aan het kijken naar zo'n geregelde luchttoevoer. Er is hier iemand die ze kant en klaar maakt, maar kan daar niks meer over vinden. Verder zoeken dan maar.