Afgelopen maandagavond ging de deurbel en daar stond een vrolijke Duitse man die de nieuwe 20? Nette Lette offset smoker kwam afleveren. Een bak koffie en een kom verse soep gegeven en vervolgens de offset uitgeladen;
Wat een gaaf apparaat! Het is 20? long, 6,2mm offset smoker van Nette Lette met de volgende opties;
- Stainless steel thermometer
- 6mm grates
- Raincover
- Side table
- Heatmanagement plate steel 4mm
- Rubber om wielen
- Cover spacer
- Swivel arm
Voor de offset seasoning had ik bedacht om morgenavond 4 uur in te branden met lijnzaadolie aan de buitenkant en arachideolie in de binnenkant. Vrijdagochtend herhaal ik dit voor een tweede keer.
Doelstelling is om vrijdagavond de eerste sessie te gaan doen met kip of kwartel (beercan chicken of de Latin kwartels). Zaterdag staan St. Louis style ribs op het menu en zondag Short ribs, beide volgens recept van Smokey Goodness.
Ontzettend veel zin in om nu echt te kunnen starten na alle theorie en voorbereidingen qua materiaal en brandstof.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro





Wat een gaaf apparaat! Het is 20? long, 6,2mm offset smoker van Nette Lette met de volgende opties;
- Stainless steel thermometer
- 6mm grates
- Raincover
- Side table
- Heatmanagement plate steel 4mm
- Rubber om wielen
- Cover spacer
- Swivel arm
Voor de offset seasoning had ik bedacht om morgenavond 4 uur in te branden met lijnzaadolie aan de buitenkant en arachideolie in de binnenkant. Vrijdagochtend herhaal ik dit voor een tweede keer.
Doelstelling is om vrijdagavond de eerste sessie te gaan doen met kip of kwartel (beercan chicken of de Latin kwartels). Zaterdag staan St. Louis style ribs op het menu en zondag Short ribs, beide volgens recept van Smokey Goodness.
Ontzettend veel zin in om nu echt te kunnen starten na alle theorie en voorbereidingen qua materiaal en brandstof.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro