- Berichten
- 2.840
Vandaag nasi van de bastard.
De saté gister in de marinade gezet van
Ketjap worcestersaus bruinesuiker peper zout paprikapoeder en verse gesnipperde look en ui .
Vandaag aan de stokjes geprikt en wat los voor in de nasi
Bastard heet op gestookt en wok in de houder laag bij de kolen .
Hier de kip en groenten in gewokt.
Toen het rooster er weer op om op een wat lager temperatuur verder te gaan .
Groentes op zij geschoven en eitjes gebakken en door de groeten heen gehusseld
Sate op de rooster met een chunk kers hout er onder .
Tussentijds deksel zo veel mogelijk dicht voor de rooksmaak .
En de gekookte rijst toe gevoegd en boemboe nasi pasta met ketjap door elkaar gehusseld.
Sate klaar was even er af en de skillet er bij op om de satésaus op te warmen en de sate toe te voegen , afgemaakt met lenteui en geroosterde sesam zaadjes.
Heerlijk gegeten
De saté gister in de marinade gezet van
Ketjap worcestersaus bruinesuiker peper zout paprikapoeder en verse gesnipperde look en ui .
Vandaag aan de stokjes geprikt en wat los voor in de nasi
Bastard heet op gestookt en wok in de houder laag bij de kolen .
Hier de kip en groenten in gewokt.
Toen het rooster er weer op om op een wat lager temperatuur verder te gaan .
Groentes op zij geschoven en eitjes gebakken en door de groeten heen gehusseld
Sate op de rooster met een chunk kers hout er onder .
Tussentijds deksel zo veel mogelijk dicht voor de rooksmaak .
En de gekookte rijst toe gevoegd en boemboe nasi pasta met ketjap door elkaar gehusseld.
Sate klaar was even er af en de skillet er bij op om de satésaus op te warmen en de sate toe te voegen , afgemaakt met lenteui en geroosterde sesam zaadjes.
Heerlijk gegeten

Laatst bewerkt: