BasBQ
Beef en Steak

Nackenkotelett..???

 
 
 

ThrowonD

Stoker
Berichten
494
Morgen gaat deze op de WSM van mijn vader...

Het is een "Nackenkotelett"...

Het is toch 1 stuk, en ziet er als (zie foto's)...
Echter vind ik er veel bot aan zitten, en volgens mij een deel van de ruggengraat...

Is dit wel een procureur?
En zo nee..., toch PP van te maken?



 
Ja is procereur (Met bot er nog aan. Deze kan gewoon blijven zitten. Wel opletten voor het pullen dat al het bot weg is!)
 
ZBBQZ zei:
Ja is procereur (Met bot er nog aan. Deze kan gewoon blijven zitten. Wel opletten voor het pullen dat al het bot weg is!)

+1
Zo heb ik hem ook eens gehad
 
Kan wel met een schaar overweg, maar niet met een uitbeen mes... B-)
 
BertM zei:
Als je er toch Pulled pork van gaat maken kun je de botten gewoon laten zitten' vis je er later zo uit.

Dat dacht ik dus ook... gaat zo gebeuren...  :p
 
Pas nog gedaan en tussen de botten zitten de lekkerste stukjes..... B-)
 
Terug
Bovenaan Onderaan