Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Succes, maar dat vaat vast lukken. Ben ook wel benieuwd naar de smaak van de piggy mix. Ga deze vrijdag ook maken en gebruik voor pulled pork.
Vanmiddag de smokey beef rub gemaakt voor de brisket van morgen.
Om 5 uur even gekeken en bleek de pit temperatuur op 93 te staan, ik had hem ingesteld op 107. Bleek dat ik de regelaar van de fan te dicht had gedaan. Nadat ik die een klein beetje geopend had liep hij meteen weer mooi op naar de 107 graden.
Op dit moment is de kerntemperatuur van het vlees 65 graden. We hebben nog wel even te gaan
Heb nu ook een mengsel van appelsap, appelciderazijn en whiskey gemaakt om zo nu en dan op de pp te sproeien.
Na ruim 17 uur gaf de thermometer eindelijk de 88 graden aan! Vervolgens de procureur ingepakt en het eindsausje gemaakt. Na een uurtje rusten kon er gepulled worden en natuurlijk worden gegeten!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.