BasBQ
Beef en Steak

Na paar weken te druk voor BBQ... 2KG slab sparerib

 
 

Gijzzer

Vuurmaker
Berichten
79
Afgelopen geen tijd gehad om de Q aan te steken (jaja daar moet je tijd voor maken!, was even niet anders) Morgen verwennen met een mooie 2kg buikrib :) hier alvast een stukje voorbereiding. (dit keer gekozen de ribtips eraan te laten zitten en alleen het vlies en beetje losse meuk te verwijderen)

360.jpg
 

360.jpg


360.jpg


360.jpg


360.jpg


360.jpg


En in de koelkast voor morgen...

360.jpg



 
Ceriel +1
 
Pro tip van de dag, ga geen kwalificatie formule 1 kijken als je rib in de folie op de Q ligt, temperatuur beetje doorgeschoten... resultaat 3 botten eruit en door en door gaar Smaken doet ie wel, kon het niet laten.

360.jpg
 
de smaak zal ook wel goed geweest zijn, meestal is over cooked gewoon erg lekker
 
uiteindelijk erg lekker weer (was ik dus niet bang voor aangezien ik tussendoor ff "moest" proeven) eigen rubs en bbqsaus blijven favoriet hier in huis getuige:

360.jpg


 
Lekker!
 
Lekker hoor!
 
Terug
Bovenaan Onderaan