- Berichten
- 101
Sinds ongeveer een jaar ben ik heel gelukkig met mijn Black Bastard BBQ. Maar die Pulled Pork was er nog niet van gekomen.
Afgelopen woensdag, 15 april, 20 graden en volledig zonnig (ik zat mezelf met factor 30 in te smeren en nog verkleurde ik!!)... De procureur lag al twee dagen in de koelkast te wachten tot HET moment...
Mijn keuze was gevallen op het Wedstrijd Pulled Pork recept van Noskos (via http://www.bbq-nl.com/2012/11/wedstrijd-pulled-pork.html)
De rub die ik de avond er voor heb gemaakt, heb ik nog aangevuld met rozemarijn, wat cayenne peper en wat thijm. De procureur heb ik ingespoten met het injectiemengsel van Noskos. Daarna in folie gewikkeld en lekker in de koelkast gelegd.
Na een nachtje in die koele kast, moest hij er uit.
Wat een beauty...
Helaas was ik wat ongeduldig met het aansteken van de BBQ, dus moet het vlees er even af halen om de kolen weer hard te laten gloeien (echt die ongeduldigheid van mij....).
Hierna lag hij lekker:
Hierna voorzien van een laklaag
En daarna gewoon het resultaat.... ZO ONWIJS lekker, waarom heb ik dit niet eerder gemaakt?!?
Qua bbq saus heb ik nu van kant en klaar gebruik gemaakt, maar komend jaar zal ik ook wat home made sauzen posten!!
Mag ik nu een knorrie naast mn tok?
Afgelopen woensdag, 15 april, 20 graden en volledig zonnig (ik zat mezelf met factor 30 in te smeren en nog verkleurde ik!!)... De procureur lag al twee dagen in de koelkast te wachten tot HET moment...
Mijn keuze was gevallen op het Wedstrijd Pulled Pork recept van Noskos (via http://www.bbq-nl.com/2012/11/wedstrijd-pulled-pork.html)
De rub die ik de avond er voor heb gemaakt, heb ik nog aangevuld met rozemarijn, wat cayenne peper en wat thijm. De procureur heb ik ingespoten met het injectiemengsel van Noskos. Daarna in folie gewikkeld en lekker in de koelkast gelegd.

Na een nachtje in die koele kast, moest hij er uit.
Wat een beauty...

Helaas was ik wat ongeduldig met het aansteken van de BBQ, dus moet het vlees er even af halen om de kolen weer hard te laten gloeien (echt die ongeduldigheid van mij....).
Hierna lag hij lekker:

Hierna voorzien van een laklaag

En daarna gewoon het resultaat.... ZO ONWIJS lekker, waarom heb ik dit niet eerder gemaakt?!?

Qua bbq saus heb ik nu van kant en klaar gebruik gemaakt, maar komend jaar zal ik ook wat home made sauzen posten!!
Mag ik nu een knorrie naast mn tok?