Awel, we konden haast buren zijn. Ik woon in Meerbeek

En 2 straten verder zitten we in Everberg.
Altijd wel eens handig om ideetjes of technieken uit te wisselen. Na covid dan.
Ik haal mijn vlees vooral:
- Belgisch Blauw Wit: Hoeve Ter Halve in Herent. Is de schoonbroer van mijne buurman. Op zijne site kunt ge alleen de usual kopen, maar via mail kunt ge alles vragen. Om de 3 weken is er een afhaalmoment voor koe en om de 3 weken voor kalf. Dus laten we zeggen, om de 1,5 week is er iets.
- Varken en Limousin: Silsomhof, maar dat zult ge dan zeker wel kennen. Via de webshop is het ook gewoon de usual, maar als ge hen mailt kunt ge eender welke snit vragen.
- Al de rest komt dan vanuit de Slagerij van Nossegem. Deze is vooral handig als ge geen inspiratie hebt of als ge heel veel volk krijgt en vleesjes gaat cremeren. 1/3de van de vitrine is al klaar om direct op de BBQ te leggen. En zeer betaalbaar.
Als ge nog andere kent in de buurt, dan hoor ik het graag? Zelf moet ik nog eens in de Makro geraken om te zien wat ze hebben.