- Berichten
- 44
Toch maar eens een poging wagen om toe te treden tot de grote drie middels my first brisket

Bij B en S een mooie brisket besteld van ca 2,5 kg.
Voor de bereiding heb ik het recept van Noskos gevolgd....
http://www.bbq-nl.com/2012/02/brisket.html
Gisterochtend om 8 uur begonnen in de hoop dat we smiddags rond een uur of 6 aan tafel kunnen..
De start:
Ook maak ik hier gelijk ff gebruik van het moment om mijn nieuwe tafel te showen!! (http://www.concrete-jungle.nl/)
De temperatuur liep best snel op tot ca 65 graden, vanaf daar duurde het vrij lang tot de 71 graden werd aangetikt (ca 13 uur smiddags)
En weer door...
Stand van zaken halverwege de middag:
Even tegen 5 uur was het dan zover:
Nog een uurtje rusten in de folie en dan kunnen we om 6 uur aan tafel B-)
En wat vonden we ervan?? Op zich lekker maar niet heel bijzonder. Leuk om een keer geprobeerd te hebben maar ik denk niet dat ik het vaker ga maken.
Thanks for watching


Bij B en S een mooie brisket besteld van ca 2,5 kg.

Voor de bereiding heb ik het recept van Noskos gevolgd....
http://www.bbq-nl.com/2012/02/brisket.html

Gisterochtend om 8 uur begonnen in de hoop dat we smiddags rond een uur of 6 aan tafel kunnen..

De start:

Ook maak ik hier gelijk ff gebruik van het moment om mijn nieuwe tafel te showen!! (http://www.concrete-jungle.nl/)

De temperatuur liep best snel op tot ca 65 graden, vanaf daar duurde het vrij lang tot de 71 graden werd aangetikt (ca 13 uur smiddags)


En weer door...

Stand van zaken halverwege de middag:

Even tegen 5 uur was het dan zover:

Nog een uurtje rusten in de folie en dan kunnen we om 6 uur aan tafel B-)



En wat vonden we ervan?? Op zich lekker maar niet heel bijzonder. Leuk om een keer geprobeerd te hebben maar ik denk niet dat ik het vaker ga maken.
Thanks for watching
