BasBQ
Beef en Steak

My first Bacon

 
 
 

El Chico

Stoker
Berichten
349
Vorige week ruim 1,5 kg buikspek in de pekel gezet en toen iedere dag mooi draaien.
Gisteren afgespoeld en in de koelkast laten drogen.
Vandaag om 14.30 uur op de BBQ.
Na een uurtje of drie was de kerntemperatuur 65 graden en mochten ze eraf ( ik had het stuk voor het pekelen doorgesneden).
Nu laten afkoelen en dan portioneren.

092dd56430bcc1a9e6db8960d219e8a3.jpg


e4da303481a288275dc8b5f01d3bf5ce.jpg


1eb18ae7a3b18015c04b945582e7c36c.jpg


6a04be4295028c2859ef5fa5f56d1234.jpg


f2bc80292e25ab48f8a575797ee73c93.jpg


839a7c4af58909b817b1e23ad8e35c05.jpg

 
mooi hoor, lust ik ook  ;)
 
Bacon: goooood!
 
Damm, look good!!!!! Moet ik ook maar eens gaan maken.......
 
Terug
Bovenaan Onderaan