- Berichten
- 6.243
Het recept van @knubbe had ik onthouden maar moest nog iemand vinden die ook mosselen lust.
Dit 2 weken geleden in Renesse met m’n zussie afgesproken.
Gister was het zo ver.
Samen de boodschappen gedaan
Terwijl ik met de Q bezig was had m’n zussie het mes ter hand genomen
Pan warm laten worden en de choizo er in om de chorizo vet af te laten geven zodat de ui en de knoflook en ui erbij kon. Was de tomaten uit het recept van Knubbe vergeten mee te nemen
.
Scheutje witte wijn erbij, door roeren en de mosselen erbij en het deksel er op.
Na 2.5 min effe omgeschept en deksel weer terug.
Wat peterselie erover, staat leuk op de foto
Nog een keer omscheppen en klaar. Ook de foto sessie, rook te lekker.
Stokbrood met kruidenboter erbij en meer was er niet nodig.
Er was nog whiskey cocktail saus meegenomen uit de winkel, hoorde erbij volgens zussie.
Deze is dicht gebleven
Zussie vond het zelfs super lekker, veel beter dan de standaard bereiding die ze normaal had.
Een geslaagde middag zo
Dit 2 weken geleden in Renesse met m’n zussie afgesproken.
Gister was het zo ver.
Samen de boodschappen gedaan
Terwijl ik met de Q bezig was had m’n zussie het mes ter hand genomen
Pan warm laten worden en de choizo er in om de chorizo vet af te laten geven zodat de ui en de knoflook en ui erbij kon. Was de tomaten uit het recept van Knubbe vergeten mee te nemen

Scheutje witte wijn erbij, door roeren en de mosselen erbij en het deksel er op.
Na 2.5 min effe omgeschept en deksel weer terug.
Wat peterselie erover, staat leuk op de foto

Nog een keer omscheppen en klaar. Ook de foto sessie, rook te lekker.
Stokbrood met kruidenboter erbij en meer was er niet nodig.
Er was nog whiskey cocktail saus meegenomen uit de winkel, hoorde erbij volgens zussie.
Deze is dicht gebleven

Zussie vond het zelfs super lekker, veel beter dan de standaard bereiding die ze normaal had.
Een geslaagde middag zo
Laatst bewerkt: