- Berichten
- 549
Had nog nooit mosselen op Thaise wijze gegeten, maar kreeg telkens water in de mond als @Peter64 zijn foto's van dit gerecht hier showde.
Toch ook maar eens proberen.
Klontje boter in de Dutch Oven om ui, prei, gember, look te fruiten. Daarbij een half potje rode curry. Wat roeren en dan een brikje kokosmelk erbij. Snel de mosselen in de pot en op het eind wat schijfjes limoen en verse peterselie. (Geen fan van koriander)
Heb het geserveerd met wat afgebakken ciabatta.
Conclusie: Wow, smaakbommetje. Gaat nog op de menu komen!
Merci voor de inspiratie, Peter.
De dagen korten ondertussen, dus helaas foto met flits nodig...
Toch ook maar eens proberen.
Klontje boter in de Dutch Oven om ui, prei, gember, look te fruiten. Daarbij een half potje rode curry. Wat roeren en dan een brikje kokosmelk erbij. Snel de mosselen in de pot en op het eind wat schijfjes limoen en verse peterselie. (Geen fan van koriander)
Heb het geserveerd met wat afgebakken ciabatta.
Conclusie: Wow, smaakbommetje. Gaat nog op de menu komen!
Merci voor de inspiratie, Peter.
De dagen korten ondertussen, dus helaas foto met flits nodig...



