- Berichten
 - 20
 
Bacon day....bacon dus, dan ook maar Pulled pork als ik toch bezig ben. Vaker gemaakt maar nog nooit gedeeld. 
0900u bbq aan, 100 graden, wat rookhout en gaan
		
		
	
	
		
	
		
	
		
	
Bacon klaar, na zo?n 2 uur, wat ruikt dat lekker! Bbq naar de 125 graden gestuurd en verder rustig de tuin opgeruimd en alle rotzooi naar de stort gebracht.
Van alle lekkere geuren trek gekregen, quiche gemaakt, we moeten toch wachten tot de Pulled pork klaar is... gewoon lekker beetje kaas en bacon.
		
	
De kerntemperatuur van de pp bleef heel lang steken op 67 graden, rond 1330u er een noskos achtige glaze over gesmeerd en rustig nog 2 uur laten liggen. Daarna lekker ingepakt en vanaf 88 graden beetje geprikt.
Bij 92 graden eraf gehaald en opnieuw ingepakt.
Uurtje wachten....koelkast open, eieren bacon room omgezet in vanille ijs en pig Candy gebakken in de oven.
Snel het varkentje uit elkaar getrokken eindsaus erdoor en een broodje pp gemaakt, heeft helaas de foto niet gehaald.
Bbq opgestookt naar de 300 graden met de pizzasteen erop.
pizza gemaakt....met bacon
		
	
Ook nog een pizza met Pulled pork
		
	
Daarnaast nog een vega Bianca pizza met gekarameliseerde uien/geitenkaas en wat simpele tomaat/mozzarella pizza?s gemaakt.
Als afsluiter vanille ijs met pig Candy en wat maple syrop.
		
	
Veel buikjes weer gevuld vandaag, Bacon day 2018 was een succes!
	
		
			
		
		
	
				
			0900u bbq aan, 100 graden, wat rookhout en gaan
	
	
	Bacon klaar, na zo?n 2 uur, wat ruikt dat lekker! Bbq naar de 125 graden gestuurd en verder rustig de tuin opgeruimd en alle rotzooi naar de stort gebracht.
Van alle lekkere geuren trek gekregen, quiche gemaakt, we moeten toch wachten tot de Pulled pork klaar is... gewoon lekker beetje kaas en bacon.
	De kerntemperatuur van de pp bleef heel lang steken op 67 graden, rond 1330u er een noskos achtige glaze over gesmeerd en rustig nog 2 uur laten liggen. Daarna lekker ingepakt en vanaf 88 graden beetje geprikt.
Bij 92 graden eraf gehaald en opnieuw ingepakt.
Uurtje wachten....koelkast open, eieren bacon room omgezet in vanille ijs en pig Candy gebakken in de oven.
Snel het varkentje uit elkaar getrokken eindsaus erdoor en een broodje pp gemaakt, heeft helaas de foto niet gehaald.
Bbq opgestookt naar de 300 graden met de pizzasteen erop.
pizza gemaakt....met bacon
	Ook nog een pizza met Pulled pork
	Daarnaast nog een vega Bianca pizza met gekarameliseerde uien/geitenkaas en wat simpele tomaat/mozzarella pizza?s gemaakt.
Als afsluiter vanille ijs met pig Candy en wat maple syrop.
	Veel buikjes weer gevuld vandaag, Bacon day 2018 was een succes!
	
			
			
 ziet er heel goed uit!