BasBQ
Beef en Steak

Mooie dag voor Pulled Pork

 

Adri_EU

Tondelzoeker
Berichten
18
54bb76c576f863897a055afab041f2ae.jpg


Ondanks de regen toch maar Pulled Pork erop. Na een uurtje of 5 ingesmeerd met de glaze. Vanavond met een broodje en wat coleslaw.
 
Gaat goed komen daar, eet smakelijk straks.
Pak je hem nog in?
 
Jazeker, ik heb de glaze ongeveer 2,5 uur laten inbranden en nu zit hij in de folie. En daarna komt de moeilijkste fase (bij elk stuk vlees dat ik bereid): LATEN RUSTEN
 
Lekker jongens. Eet smakelijk

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Ziet er goed uit! Graag foto's nog van eindresultaat. Als t ff kan

Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk

 
Lekker hoor
 
Daar ga je toch van warertanden.... smakelijk!

Verstuurd vanaf mijn VKY-L09 met Tapatalk

 
bladerunner zei:
Ziet er goed uit! Graag foto's nog van eindresultaat. Als t ff kan


Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk

Here you go

b44d01194c9a7d1a3a335c49dfca6e80.jpg


En omdat het teveel is de rest in de vriezer.

c1ed778420ff6254e66667de822ecce8.jpg
 
Adri_EU zei:
bladerunner zei:
Ziet er goed uit! Graag foto's nog van eindresultaat. Als t ff kan


Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk

Here you go

b44d01194c9a7d1a3a335c49dfca6e80.jpg


En omdat het teveel is de rest in de vriezer.

c1ed778420ff6254e66667de822ecce8.jpg
Yessss lekker man. Genoeg over ook nog Lol!

Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk

 
En gefeliciteerd met je knor!

Verstuurd vanaf mijn SM-J510FN met Tapatalk

 
Lekker! Gefeliciteerd met je knor
 
Terug
Bovenaan Onderaan