Ik heb het geluk gehad dat ik wat vlees heb kunnen kopen van een mooi scharrelvarkentje dat puur natuur is groot gebracht zonder anti biotica's. Mooi mager vlees zonder te veel vet. Ik heb een stuk procureur, anderhalf kilo buikspek, en wat ribben. Met de procureur en ribs red ik me wel. De buikspek wordt een nieuw avontuur.
Ik ben er nog niet helemaal over uit hoe dit stuk vlees te bereiden. Moet ik de huid er af snijden of juist laten zitten. Ik zat aan pork belly burned ends te denken, maar weet niet of ik dit mooie stuk vlees hiermee te kort doe. Ik hoor graag tips of suggesties van jullie wat te doen. Inmiddels al veel filmpjes op you tube gekeken en neig toch naar de wat Aziatische insteek qua smaak.
Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
Ik ben er nog niet helemaal over uit hoe dit stuk vlees te bereiden. Moet ik de huid er af snijden of juist laten zitten. Ik zat aan pork belly burned ends te denken, maar weet niet of ik dit mooie stuk vlees hiermee te kort doe. Ik hoor graag tips of suggesties van jullie wat te doen. Inmiddels al veel filmpjes op you tube gekeken en neig toch naar de wat Aziatische insteek qua smaak.
Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk