BasBQ
Beef en Steak

Mooi forum & goede leerschool

  • Onderwerp starter waltervanzijl
  • Startdatum
W

waltervanzijl

Gast
Allereerst mijn complimenten voor het opzetten van dit mooie forum! Afgelopen april heb ik mijn (eerste) Weber Original Kettle Premium 57 cm gekocht. Ik begin hier redelijk verslaafd aan te raken ;)?elk weekend probeer ik een nieuw recept uit.

Het moeilijkste nu nog vind ik de Low & Slow methode, waarbij de temperatuur laag en stabiel moet blijven voor een lange tijd. Dit weekend ga ik het weer proberen met 3-2-1 methode voor de Ribbs. Met alle mooie handleidingen en tips op jullie website gaat dat helemaal goed komen.

Gr. Walter
 
Welkom Walter en veel plezier  :)
 
Welkom !
 
Welkom en zeker heel veel plezier gewenst
 
Walter, welkom bij het BBQ Genootschap! veel plezier van het weekend!
 
hoi Walter,
welkom bij dit edele genootshap
 
Welkom!
 
Terug
Bovenaan Onderaan