Captain Rib
Tondelzoeker
- Berichten
- 4
Inmiddels voor mijzelf een schifting tussen de verschillende merken gemaakt en er blijven voor mij 2 merken over.
De Kamado Joe geeft aan als voordeel het licht hanteerbare deksel en een extra duurzaam viltlaag te hebben
De Monolith geeft aan een apart toevoerkanaal te hebben voor de houtsnippers
Hierdoor wordt het moeizaam verwijderen van vlees roosters en halve maan stenen bij tussentijds toevoegen van snippers voorkomen.
Hoe onderhoudsgevoelig zijn de viltranden ? Elk seizoen vernieuwen ?
Hoe vaak komt het voor dat je houtsnippers tussentijds moet navullen ?
Deze vragen dienen om te kunnen afwegen of de door deze merken genoemde pro?s
in de praktijk ook werkelijk als doorslaggevend voordeel zijn mee te wegen.
Ik zie de input met interesse tegemoet
De Kamado Joe geeft aan als voordeel het licht hanteerbare deksel en een extra duurzaam viltlaag te hebben
De Monolith geeft aan een apart toevoerkanaal te hebben voor de houtsnippers
Hierdoor wordt het moeizaam verwijderen van vlees roosters en halve maan stenen bij tussentijds toevoegen van snippers voorkomen.
Hoe onderhoudsgevoelig zijn de viltranden ? Elk seizoen vernieuwen ?
Hoe vaak komt het voor dat je houtsnippers tussentijds moet navullen ?
Deze vragen dienen om te kunnen afwegen of de door deze merken genoemde pro?s
in de praktijk ook werkelijk als doorslaggevend voordeel zijn mee te wegen.
Ik zie de input met interesse tegemoet
