Binnenkort Q-diner met wat vrienden. 8 volwassenen, 8 (kleine) kinderen.
Mixed grill: mini broodjes/stokbroodjes pulled pork ±2kg, ±1kg bavette rollade en een paar moink balls als snackje vooraf/voor de kinderen.
De pulled pork maak en pull ik de dag van te voren.
Om niet alles op het laatst voor te bereiden met bijgerechten, sauzen etc, dacht ik er aan om de batch moinkballs op mijn gemak alvast preppen en deze dan rauw in te vriezen. Dag van te voren ontdooien en dan op de Q.
De vraag: is dit een ok idee, of toch beter vers op de Q?
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
Mixed grill: mini broodjes/stokbroodjes pulled pork ±2kg, ±1kg bavette rollade en een paar moink balls als snackje vooraf/voor de kinderen.
De pulled pork maak en pull ik de dag van te voren.
Om niet alles op het laatst voor te bereiden met bijgerechten, sauzen etc, dacht ik er aan om de batch moinkballs op mijn gemak alvast preppen en deze dan rauw in te vriezen. Dag van te voren ontdooien en dan op de Q.
De vraag: is dit een ok idee, of toch beter vers op de Q?
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk