BasBQ
Beef en Steak

MOINK BALLS

 

Rosch

Vuurmaker
Berichten
53
Gisteren 15-7-2013 voorbereidingen getroffen voor mijn eertse MOINK BALLS.
Vandaag einde dag zullen we op de verjaardag van mijn zoontje deze gaan proeven :)

Ingredienten MOINK BALLS voor ca. 55 stuks:

1500gram rundergehakt
zakje geraspte Parmezaanse kaas (80)
120 gram gekruid paneermeel
4 eetlepels fijngehakte knoflook
2 theelepels zeezout
2 theelepels zwarte peper
1 CUP melk met daarin twee geklopte eitjes
2 theelepels gedroogde oregano
4 theelepels gedroogde peterselie

BBQ RUB, C1000 smokey cowboy mix
500 gram ontbijtspek c1000
Cocktailprikkertjes

BBQ saus
volgens onderstaand recept:

Raspberry balsamic Chilie saus:
1cup frambozen jam
1/4 cup balsamico azijn
4 teentjes knoflook geperst
5 Gedroogde chillies fijngehakt
Mengen en dan warmen in bv magnetron en mixen met staafmixer

De foto's:
image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg
 
Leuke variant!! Ik ben benieuwd vanavond!! :) IK ben een van de gelukkigen die de ballen van Rosch ook daadwerkelijk gaat proeven, maar weet zeker dat ze lekker zullen zijn!
 
Ik mis wat..... Oh ja, foto's!!!! ;)
 
Foto's volgen  ;D
Even uitzoeken en tijd maken hiervoor..... Denk morgen.
 
Ben benieuwd naar je ballen Roger!! :p
 
Amkei wat ga je anders doen ?
Gr Rosch
 
aemkei zei:
Ik volg, want ik maak ze vanavond ook ;)
Al gaan ze helemaal anders zijn.


Mannen mannen!!!! Dan mogen ze geen MOINKBALLS meer heten h?  :-X :-X
 
Mitch01, effe cool down  :D ik heb ze volledig volgens recept gemaakt dus MOINK BALLS !
 
Niet dollen met je ballen!
 
ben toch wel heel erg benieuwd naar je ballen
 
Leo +1
 
Tja, we willen toch graag je ballen zien :)
 
De spanning stijgt
 
Terug
Bovenaan Onderaan