Vandaag moink balls gemaakt op de mini kamado (blokker).
Voor 2 personen dus ruimte genoeg
.
Zowel recept voor de moinkballs, als de rub en bbq saus van Noskos gebruikt.
Temperatuur mini bleef goed rond de 100 graden (max 125) & het eindresultaat na 45 min zonder saus + 20 min gelakt met bbq saus waren heerlijk sappige balletjes.
Dit was 1e test moink balls en hebben ze als diner gegeten met patat en komkommersalade.
Zeker voor herhaling vatbaar. Zowel voor borrelhap als diner!
Verstuurd vanaf mijn EVA-L09 met Tapatalk
Voor 2 personen dus ruimte genoeg

Zowel recept voor de moinkballs, als de rub en bbq saus van Noskos gebruikt.
Temperatuur mini bleef goed rond de 100 graden (max 125) & het eindresultaat na 45 min zonder saus + 20 min gelakt met bbq saus waren heerlijk sappige balletjes.
Dit was 1e test moink balls en hebben ze als diner gegeten met patat en komkommersalade.
Zeker voor herhaling vatbaar. Zowel voor borrelhap als diner!

Verstuurd vanaf mijn EVA-L09 met Tapatalk